De speaker van UE (Logitech) kan harder, heeft een groter draadloos bereik en heeft een duurzamer design dan zijn voorganger.

De UE BOOM 2 mag nat en vies worden, kan tegen een serieus stootje (valbestendig tot 1,5 meter) en produceert een krachtig geluid in iedere richting. Ook is de BOOM 2 waterproof (IPX 7).

De eerste versie van de speaker had nog een draadloos bereik van 15 meter. Met de nieuwe BOOM 2 is dit verdubbeld naar 30 meter. Het geluid kan bovendien 25 procent harder en de accu gaat 15 uur mee. De UE BOOM 2 is vanaf deze maand verkrijgbaar tegen een adviesprijs van 199,99 euro.

De speaker van UE (Logitech) kan harder, heeft een groter draadloos bereik en heeft een duurzamer design dan zijn voorganger.De UE BOOM 2 mag nat en vies worden, kan tegen een serieus stootje (valbestendig tot 1,5 meter) en produceert een krachtig geluid in iedere richting. Ook is de BOOM 2 waterproof (IPX 7).De eerste versie van de speaker had nog een draadloos bereik van 15 meter. Met de nieuwe BOOM 2 is dit verdubbeld naar 30 meter. Het geluid kan bovendien 25 procent harder en de accu gaat 15 uur mee. De UE BOOM 2 is vanaf deze maand verkrijgbaar tegen een adviesprijs van 199,99 euro.