De leden zeggen niet te willen meewerken aan het ontmantelen van hun strategisch plan dat noodzakelijk is voor de heropstanding van de Luikse regio. De bestuurders zeggen verder dat ze kennis genomen hebben van de verklaringen dat beslist is om de verkoop van filialen te vernietigen. Dat gaat volgens hen in tegen de belangen van Nethys, de werknemers van de groep, de Luikse regio en de aandeelhouders van de onderneming.

De bestuurders zullen de continuïteit verzekeren tot hun vervanging, stellen ze nog in de mededeling. "Ze bevestigen krachtig dat de beslissingen die ze genomen hebben in het belang van de onderneming wettelijk zijn en in het belang van de aandeelhouders en in de lijn van de dringende vragen die ze gekregen hebben", verklaren ze nog in de mededeling.

De leden zeggen niet te willen meewerken aan het ontmantelen van hun strategisch plan dat noodzakelijk is voor de heropstanding van de Luikse regio. De bestuurders zeggen verder dat ze kennis genomen hebben van de verklaringen dat beslist is om de verkoop van filialen te vernietigen. Dat gaat volgens hen in tegen de belangen van Nethys, de werknemers van de groep, de Luikse regio en de aandeelhouders van de onderneming.De bestuurders zullen de continuïteit verzekeren tot hun vervanging, stellen ze nog in de mededeling. "Ze bevestigen krachtig dat de beslissingen die ze genomen hebben in het belang van de onderneming wettelijk zijn en in het belang van de aandeelhouders en in de lijn van de dringende vragen die ze gekregen hebben", verklaren ze nog in de mededeling.