De in 2015 opgerichte start-up, die voortkomt uit de fintech-kraamkamer van ING, wil het geld gebruiken voor verdere uitbreiding en nauwere integratie met banken en winkeliers. Gebruikers van de app hebben alleen een bankrekening en een smartphone nodig. Daarmee kunnen ze in winkels en online afrekenen, onderling betalingen doen en facturen betalen.

Payconiq hoopt uiteindelijk uit te groeien tot een groot Europees digitaal betaalplatform. Inmiddels zijn er ruim 60.000 winkeliers aangesloten in Nederland, België en Luxemburg.

De in 2015 opgerichte start-up, die voortkomt uit de fintech-kraamkamer van ING, wil het geld gebruiken voor verdere uitbreiding en nauwere integratie met banken en winkeliers. Gebruikers van de app hebben alleen een bankrekening en een smartphone nodig. Daarmee kunnen ze in winkels en online afrekenen, onderling betalingen doen en facturen betalen.Payconiq hoopt uiteindelijk uit te groeien tot een groot Europees digitaal betaalplatform. Inmiddels zijn er ruim 60.000 winkeliers aangesloten in Nederland, België en Luxemburg.