De Nokia Lumia 1320 is een 'phablet' met een schermdiagonaal van 6 inch. Het is de 'budgetversie' van de eerder uitgebrachte Lumia 1520.

De specificaties zijn dan ook iets minder spectaculair: HD in plaats van full-HD, een Snapdragon 400-processor, een camera van 5 megapixels en een intern geheugen van 8 GB (uitbreidbaar middels een micro-SD-kaart).

Het toestel ondersteunt wel 4G, draait op de laatste versie van Windows Phone en is uitgerust met Office-programma's (Word, Excel en Powerpoint) en Nokia-apps als Storyteller (waarmee foto's en filmpjes op de wereldkaart van Nokia Here weergegeven kunnen worden).

De Nokia Lumia 1320 zal voor 359 euro verkrijgbaar zijn in een zwarte en een witte uitvoering.

De Nokia Lumia 1320 is een 'phablet' met een schermdiagonaal van 6 inch. Het is de 'budgetversie' van de eerder uitgebrachte Lumia 1520. De specificaties zijn dan ook iets minder spectaculair: HD in plaats van full-HD, een Snapdragon 400-processor, een camera van 5 megapixels en een intern geheugen van 8 GB (uitbreidbaar middels een micro-SD-kaart). Het toestel ondersteunt wel 4G, draait op de laatste versie van Windows Phone en is uitgerust met Office-programma's (Word, Excel en Powerpoint) en Nokia-apps als Storyteller (waarmee foto's en filmpjes op de wereldkaart van Nokia Here weergegeven kunnen worden). De Nokia Lumia 1320 zal voor 359 euro verkrijgbaar zijn in een zwarte en een witte uitvoering.