'Van oudsher moesten klanten van low-code platforms hun licentiebehoeften van tevoren uitzoeken - vaak met tijdrovende inkoopprocessen en onderhandelingen. Hoewel er veel voordelen zijn aan de schaal en voorspelbaarheid van op klanten gebaseerde licenties, vereisen verschillende scenario's tegenwoordig de flexibiliteit van een op gebruik gebaseerd model', stelt Microsoft.

'Met diepe wortels in zowel Microsoft 365 als Azure' is het Power Apps-platform volgens het bedrijf uniek uitgerust om klanten de beide opties te bieden.

In samenwerking met Dutch IT-channel.

'Van oudsher moesten klanten van low-code platforms hun licentiebehoeften van tevoren uitzoeken - vaak met tijdrovende inkoopprocessen en onderhandelingen. Hoewel er veel voordelen zijn aan de schaal en voorspelbaarheid van op klanten gebaseerde licenties, vereisen verschillende scenario's tegenwoordig de flexibiliteit van een op gebruik gebaseerd model', stelt Microsoft.'Met diepe wortels in zowel Microsoft 365 als Azure' is het Power Apps-platform volgens het bedrijf uniek uitgerust om klanten de beide opties te bieden.In samenwerking met Dutch IT-channel.