Een breed palet van functies en thema's, dat is de ambities van een nieuwe it-vereniging die opgestart is bij initiatief van... juristen.

Acht juristen en advocaten stonden aan de wieg van BeTech. Niet dat ze het initiatief willen beperken tot de wereld van juristen en juridische discussies over it-aspecten, integendeel. Tijdens de bijeenkomsten en conferenties die ze zullen organiseren, hopen ze ervoor te zorgen dat de aanwezigen, uit de it-wereld maar met verschillende achtergronden (juristen, project managers, cio's, kaderpersoneel, academici), kennis en ervaringen kunnen uitwisselen. "We willen zeer gevarieerde onderwerpen aansnijden en, door multidisciplinaire uitwisseling, een informele networking creëren", zegt Jean-Paul Triaille, advocaat bij De Wolf & Partners. "Wij hopen trouwens dat mensen met andere profielen deel gaan uitmaken van de ploeg van 8 die het initiatief hebben opgestart."

De openingsconferentie vindt plaats op 24 september (inschrijvingen via info@infotech.be). Thema dan is 'Business Models in Web 3.0', met als gelegenheidsspreker Erik Portier, directeur van Belgische Google-filiaal.

BeTech is opgestart als vzw. De organisatie wil neutraal blijven, maar moet zich nog buigen over de manier waarop ze functioneert, het financiële aspect incluis. Eventuele sponsoring is in elk geval nog niet uitgesloten.

Een breed palet van functies en thema's, dat is de ambities van een nieuwe it-vereniging die opgestart is bij initiatief van... juristen. Acht juristen en advocaten stonden aan de wieg van BeTech. Niet dat ze het initiatief willen beperken tot de wereld van juristen en juridische discussies over it-aspecten, integendeel. Tijdens de bijeenkomsten en conferenties die ze zullen organiseren, hopen ze ervoor te zorgen dat de aanwezigen, uit de it-wereld maar met verschillende achtergronden (juristen, project managers, cio's, kaderpersoneel, academici), kennis en ervaringen kunnen uitwisselen. "We willen zeer gevarieerde onderwerpen aansnijden en, door multidisciplinaire uitwisseling, een informele networking creëren", zegt Jean-Paul Triaille, advocaat bij De Wolf & Partners. "Wij hopen trouwens dat mensen met andere profielen deel gaan uitmaken van de ploeg van 8 die het initiatief hebben opgestart." De openingsconferentie vindt plaats op 24 september (inschrijvingen via info@infotech.be). Thema dan is 'Business Models in Web 3.0', met als gelegenheidsspreker Erik Portier, directeur van Belgische Google-filiaal. BeTech is opgestart als vzw. De organisatie wil neutraal blijven, maar moet zich nog buigen over de manier waarop ze functioneert, het financiële aspect incluis. Eventuele sponsoring is in elk geval nog niet uitgesloten.