In totaal steeg de omzet van de start-ups met 28 procent in het eerste kwartaal van dit jaar vergeleken met een jaar eerder. Het totale verlies voor taxatie, interest, waardeverminderingen en afschrijvingen daalde van 120 miljoen euro naar 100 miljoen euro.

Oliver Samwer, de CEO van Rocket Internet, herhaalde zijn belofte dat de drie start-ups van het bedrijf tegen het eind van dit jaar winst zullen maken. Het Duitse internetbedrijf werd opgericht in 2007. Enkele van hun bekendste ondernemingen zijn onder andere Zalando en HelloFresh.

Het verlies van Rocket Internet zelf liep in het eerste kwartaal terug tot 86 miljoen euro, tegenover 342 miljoen euro een jaar eerder.

In totaal steeg de omzet van de start-ups met 28 procent in het eerste kwartaal van dit jaar vergeleken met een jaar eerder. Het totale verlies voor taxatie, interest, waardeverminderingen en afschrijvingen daalde van 120 miljoen euro naar 100 miljoen euro. Oliver Samwer, de CEO van Rocket Internet, herhaalde zijn belofte dat de drie start-ups van het bedrijf tegen het eind van dit jaar winst zullen maken. Het Duitse internetbedrijf werd opgericht in 2007. Enkele van hun bekendste ondernemingen zijn onder andere Zalando en HelloFresh. Het verlies van Rocket Internet zelf liep in het eerste kwartaal terug tot 86 miljoen euro, tegenover 342 miljoen euro een jaar eerder.