Op 7 mei organiseert Data News zijn jobbeurs IT's All About People. Een dag voor IT professionals om op zoek te gaan naar een nieuwe werkgever en af te sluiten met een feestje. Het event gaat door in Antwerp Expo van 11 tot 19 uur en is gratis na inschrijving. Ter plaatse kom je in contact met een van de negentien jobaanbieders. De volledige lijst kan je hieronder terugvinden).

Tijdens het event kan je luisteren naar de keynotes van Wendy Vermoesen (Lead developer bij RealDolmen en Data News Young ICT Lady of the Year) en Bart De Waele van Wijs en Heaven Can Wait. Vanaf 17 uur starten we onze after work party met gratis cocktails in het gezelschap van DJ Buscemi.

Dit zijn de bedrijven die je kan ontmoeten op IT's All About People:

Accenture

Axxes IT

Bpost

Cegeka

CGI

CM

Crelan

Cronos

CSC

ING

KBC

Roularta

Saga Consulting

Tec IT

Telenet

Trasys Group

Luciad

Userfull

Lidl

Op 7 mei organiseert Data News zijn jobbeurs IT's All About People. Een dag voor IT professionals om op zoek te gaan naar een nieuwe werkgever en af te sluiten met een feestje. Het event gaat door in Antwerp Expo van 11 tot 19 uur en is gratis na inschrijving. Ter plaatse kom je in contact met een van de negentien jobaanbieders. De volledige lijst kan je hieronder terugvinden). Tijdens het event kan je luisteren naar de keynotes van Wendy Vermoesen (Lead developer bij RealDolmen en Data News Young ICT Lady of the Year) en Bart De Waele van Wijs en Heaven Can Wait. Vanaf 17 uur starten we onze after work party met gratis cocktails in het gezelschap van DJ Buscemi. Dit zijn de bedrijven die je kan ontmoeten op IT's All About People: Accenture Axxes IT Bpost Cegeka CGI CM Crelan Cronos CSC ING KBC Roularta Saga Consulting Tec IT Telenet Trasys Group Luciad Userfull Lidl