Eerder deze week werd gemeld dat Yahoo zijn intellectuele eigendommen in de etalage heeft gezet. Deze zouden minstens 1 miljard dollar moeten opbrengen. De patenten hebben betrekking op technologie op het gebied van onder meer zoekmachines, e-commerce en online advertenties.

AT&T werd eerder al gelinkt aan de overname van de internettak van Yahoo die ook te koop staan. AT&T weet zich voor de overname van dat onderdeel verzekerd van de concurrentie van branchegenoot Verizon, dat volgens bronnen bereid is 3 tot 4 miljard dollar te betalen voor de divisie.

(ANP/WK)

Eerder deze week werd gemeld dat Yahoo zijn intellectuele eigendommen in de etalage heeft gezet. Deze zouden minstens 1 miljard dollar moeten opbrengen. De patenten hebben betrekking op technologie op het gebied van onder meer zoekmachines, e-commerce en online advertenties.AT&T werd eerder al gelinkt aan de overname van de internettak van Yahoo die ook te koop staan. AT&T weet zich voor de overname van dat onderdeel verzekerd van de concurrentie van branchegenoot Verizon, dat volgens bronnen bereid is 3 tot 4 miljard dollar te betalen voor de divisie.(ANP/WK)