De Belgische durfkapitaalgroep Big Bang Ventures (BBV) investeert samen met zijn Nederlandse sectorgenoot Solid Ventures anderhalf miljoen dollar in Respectance.

Dat schrijft Trends.be. Respectance is een netwerksite waar nabestaanden profielen kunnen aanmaken voor overledenen. Via online tekst, foto's en video's van overledenen ontstaat zo een interactief mausoleum. Respectance heeft zijn hoofdkwartier in San Fransisco (VS), en kantoren in Amsterdam en Krakow (Polen).

Meteen is dit de derde investering die BBV samen doet met Solid Ventures. Eerder dit jaar stapten beiden in het Nederlandse 24access, dat ervoor zorgt dat men via gelijk welk gsm-toestel toegang heeft tot zijn pc, waardoor foto's, muziek- en videobestanden afgespeeld kunnen worden op de telefoon. En ook Avinity kon rekenen op de twee fondsen. Dat Nederlandse bedrijfje biedt digitale tv-operatoren de mogelijkheid om content op een efficiënte manier op om het even welke settopbox te krijgen, waardoor internet-tv mogelijk wordt.

In samenwerking met Trends.be

De Belgische durfkapitaalgroep Big Bang Ventures (BBV) investeert samen met zijn Nederlandse sectorgenoot Solid Ventures anderhalf miljoen dollar in Respectance. Dat schrijft Trends.be. Respectance is een netwerksite waar nabestaanden profielen kunnen aanmaken voor overledenen. Via online tekst, foto's en video's van overledenen ontstaat zo een interactief mausoleum. Respectance heeft zijn hoofdkwartier in San Fransisco (VS), en kantoren in Amsterdam en Krakow (Polen). Meteen is dit de derde investering die BBV samen doet met Solid Ventures. Eerder dit jaar stapten beiden in het Nederlandse 24access, dat ervoor zorgt dat men via gelijk welk gsm-toestel toegang heeft tot zijn pc, waardoor foto's, muziek- en videobestanden afgespeeld kunnen worden op de telefoon. En ook Avinity kon rekenen op de twee fondsen. Dat Nederlandse bedrijfje biedt digitale tv-operatoren de mogelijkheid om content op een efficiënte manier op om het even welke settopbox te krijgen, waardoor internet-tv mogelijk wordt. In samenwerking met Trends.be