Op drie maanden tijd Stievie hebben bijna 10.000 mensen betaald voor een abonnement op de tv-app Stievie. Volgens enkele betrokken zenders ligt dit cijfer in de lijn van de verwachtingen.

Dat schrijft De Morgen op basis van "verschillende bronnen". Bij Medialaan (VTM, 2BE, Jim, VTM Kzoom), eigenaar van Stievie, wilde men de cijfers niet bevestigen. Eind deze maand wordt er meer uitleg gegeven, klinkt het daar.

De Stievie- app geeft gebruikers voor 10 euro per maand de mogelijkheid tv-programma's van 10 Vlaamse zenders live of uitgesteld te bekijken via hun smartphones en tablets. Het gaat echter niet om alle programma's, aangezien Stievie de rechten van bijvoorbeeld enkele Amerikaanse programma's niet bezit.

Op drie maanden tijd Stievie hebben bijna 10.000 mensen betaald voor een abonnement op de tv-app Stievie. Volgens enkele betrokken zenders ligt dit cijfer in de lijn van de verwachtingen. Dat schrijft De Morgen op basis van "verschillende bronnen". Bij Medialaan (VTM, 2BE, Jim, VTM Kzoom), eigenaar van Stievie, wilde men de cijfers niet bevestigen. Eind deze maand wordt er meer uitleg gegeven, klinkt het daar. De Stievie- app geeft gebruikers voor 10 euro per maand de mogelijkheid tv-programma's van 10 Vlaamse zenders live of uitgesteld te bekijken via hun smartphones en tablets. Het gaat echter niet om alle programma's, aangezien Stievie de rechten van bijvoorbeeld enkele Amerikaanse programma's niet bezit.