Volgens Cryptoparrot wordt daarmee ingespeeld op de groeiende markt voor digitale valuta's en de toenemende interesse van grote investeerder in crypto's. Ook tussen 2017 en 2020 was er een sterke groei te zien van het aantal nieuwe digitale munten.

Cryptoparrot zegt dat de groei van de markt opmerkelijk is, want meer dan een decennium geleden was er alleen de bitcoin. De totale waarde van alle cryptomunten steeg op een gegeven moment tot een piek van 2 biljoen dollar, omgerekend ruim 1.700 miljard euro, aldus Cryptoparrot. Overigens mislukken ook veel munten vanwege gebrek aan belangstelling van publiek en investeerders, zeggen de onderzoekers.

Volgens Cryptoparrot wordt daarmee ingespeeld op de groeiende markt voor digitale valuta's en de toenemende interesse van grote investeerder in crypto's. Ook tussen 2017 en 2020 was er een sterke groei te zien van het aantal nieuwe digitale munten. Cryptoparrot zegt dat de groei van de markt opmerkelijk is, want meer dan een decennium geleden was er alleen de bitcoin. De totale waarde van alle cryptomunten steeg op een gegeven moment tot een piek van 2 biljoen dollar, omgerekend ruim 1.700 miljard euro, aldus Cryptoparrot. Overigens mislukken ook veel munten vanwege gebrek aan belangstelling van publiek en investeerders, zeggen de onderzoekers.