Althans, dat zegt InVisage, een bedrijfje dat al vijf jaar bezig is met de ontwikkeling van een smartphonesensor die dit aan kan. De sensor die het bedrijf nu ontwikkeld heeft is gevoeliger voor licht en heeft de 'electronengevoeligheid' per pixel vergroot.

Dit betekent simpelweg dat hij veel beter is en ongeveer het effect van de ouderwetse film zal moeten opleveren. Ook zorgt de sensor voor een betere beeldkwaliteit bij beweging. Iets waar de huidige sensors in smartphones nog niet zo sterk in zijn. InVisage claimt dat de beeldkwaliteit van hun sensor vier keer scherper is dan van de huidige smartphones.

Om hun verhaal kracht bij te zetten heeft het bedrijf een korte kinderfilm (7,5 minuten) online gezet. 'PRIX' is hieronder te zien.

Althans, dat zegt InVisage, een bedrijfje dat al vijf jaar bezig is met de ontwikkeling van een smartphonesensor die dit aan kan. De sensor die het bedrijf nu ontwikkeld heeft is gevoeliger voor licht en heeft de 'electronengevoeligheid' per pixel vergroot.Dit betekent simpelweg dat hij veel beter is en ongeveer het effect van de ouderwetse film zal moeten opleveren. Ook zorgt de sensor voor een betere beeldkwaliteit bij beweging. Iets waar de huidige sensors in smartphones nog niet zo sterk in zijn. InVisage claimt dat de beeldkwaliteit van hun sensor vier keer scherper is dan van de huidige smartphones. Om hun verhaal kracht bij te zetten heeft het bedrijf een korte kinderfilm (7,5 minuten) online gezet. 'PRIX' is hieronder te zien.