Het wetsontwerp rond het 'nieuwe' BIPT is nog niet goedgekeurd. Donderdag volgt een nieuwe kans.

Vorige week donderdag [schreven we dat de nieuwe telecomwet goedgekeurd ging worden], maar dat was buiten de beruchte Fortis-commissie gerekend. Wegens hoogdringendheid werd de bespreking van het rapport alsnog op de agenda geplaatst. De plenaire vergadering van de kamer werd uiteindelijk om 1u30 's nachts gesloten.

De goedkeuring van het wetsontwerp is daarom verschoven naar nu donderdag. Aan de essentie verandert overigens niets. CD&V fractiemedewerker Wim Scharpé verwacht nog steeds dat het voorstel vlot goedgekeurd zal worden, waardoor het BIPT meer slagkracht krijgt.

Het wetsontwerp rond het 'nieuwe' BIPT is nog niet goedgekeurd. Donderdag volgt een nieuwe kans. Vorige week donderdag [schreven we dat de nieuwe telecomwet goedgekeurd ging worden], maar dat was buiten de beruchte Fortis-commissie gerekend. Wegens hoogdringendheid werd de bespreking van het rapport alsnog op de agenda geplaatst. De plenaire vergadering van de kamer werd uiteindelijk om 1u30 's nachts gesloten. De goedkeuring van het wetsontwerp is daarom verschoven naar nu donderdag. Aan de essentie verandert overigens niets. CD&V fractiemedewerker Wim Scharpé verwacht nog steeds dat het voorstel vlot goedgekeurd zal worden, waardoor het BIPT meer slagkracht krijgt.