De koersstijgingen worden mogelijk veroorzaakt door een hernieuwde interesse in cryptomunten. Verschillende online-handelshuizen willen de handel in digitale munten mogelijk maken voor hun klanten. Ook maken sommige bedrijven het mogelijk om met digitale munteenheden te betalen.

Sommige analisten menen echter dat de recente prijsstijgingen, de bitcoin werd deze maand al 70 procent meer waard, ook een kwestie is van het opveren is na de lange neergang van vorig jaar. Ook wordt opnieuw voor een bubbel gewaarschuwd, net als eind 2017 toen de bitcoin piekte op ruim 19.000 dollar.

De koersstijgingen worden mogelijk veroorzaakt door een hernieuwde interesse in cryptomunten. Verschillende online-handelshuizen willen de handel in digitale munten mogelijk maken voor hun klanten. Ook maken sommige bedrijven het mogelijk om met digitale munteenheden te betalen.Sommige analisten menen echter dat de recente prijsstijgingen, de bitcoin werd deze maand al 70 procent meer waard, ook een kwestie is van het opveren is na de lange neergang van vorig jaar. Ook wordt opnieuw voor een bubbel gewaarschuwd, net als eind 2017 toen de bitcoin piekte op ruim 19.000 dollar.