Vorige week raakte bekend dat Bitfinex werd getroffen door een hack waarbij 119.756 bitcoin werden gestolen. In een blogpost zegt het bedrijf nu dat het de tegoeden van al zijn klanten met 36,067 procent verlaagt om dat verlies te compenseren. Het bedrag komt, aan de wisselkoers van vandaag, overeen met ongeveer 63 miljoen euro.

Bitfinex raadt gebruikers intussen aan om hun wachtwoord te vernieuwen en two factor authentication te gebruiken. Ook API keys zijn ingetrokken en werden over de loop van het weekend of ten laatste vandaag hersteld.

Vorige week raakte bekend dat Bitfinex werd getroffen door een hack waarbij 119.756 bitcoin werden gestolen. In een blogpost zegt het bedrijf nu dat het de tegoeden van al zijn klanten met 36,067 procent verlaagt om dat verlies te compenseren. Het bedrag komt, aan de wisselkoers van vandaag, overeen met ongeveer 63 miljoen euro.Bitfinex raadt gebruikers intussen aan om hun wachtwoord te vernieuwen en two factor authentication te gebruiken. Ook API keys zijn ingetrokken en werden over de loop van het weekend of ten laatste vandaag hersteld.