BitTorrent-oprichter Bram Cohen stuurde volgens de bronnen eerder deze week een e-mail over de wijzigingen naar het personeel. Het bedrijf had miljoenen in de streamingdienst gestoken.

Het is niet de eerste keer dat BitTorrent, dat een protocol om downloads peer-to-peer te verspreiden ontwierp, zich probeerde om te vormen tot een mediabedrijf. In 2008 had het bedrijf al een Entertainment Store met onder meer films, die niet aansloeg. Het BitTorrent-protocol wordt nog steeds vooral gebruik om illegaal te downloaden.

(ANP/WK)

BitTorrent-oprichter Bram Cohen stuurde volgens de bronnen eerder deze week een e-mail over de wijzigingen naar het personeel. Het bedrijf had miljoenen in de streamingdienst gestoken.Het is niet de eerste keer dat BitTorrent, dat een protocol om downloads peer-to-peer te verspreiden ontwierp, zich probeerde om te vormen tot een mediabedrijf. In 2008 had het bedrijf al een Entertainment Store met onder meer films, die niet aansloeg. Het BitTorrent-protocol wordt nog steeds vooral gebruik om illegaal te downloaden.(ANP/WK)