Op 17 oktober start Bjorn Van Reet bij de Kinepolis Group als chief information officer. Hij zal er de it- en netwerkomgeving verder stroomlijnen en de toenemende digitalisering verder uitbouwen binnen de snel groeiende internationale Kinepolis Group.

Bjorn Van Reet heeft een rijke loopbaan achter de rug bij de Belgische Adecco Group waar hij doorgroeide tot chief information officer en lid van de directie. Hij begon zijn loopbaan echter bij Inventive Designers voor hij naar Uptime Group - onderdeel van Cronos - trok. In 2002 ging hij aan de slag bij Adecco, aanvankelijk als system manager. Al snel groeide hij door tot ict service delivery manager en corporate project manager.

In 2012 werd hij dan benoemd tot vp client management emea binnen de internationale Adecco-groep. Twee jaar later werd hij managing director van Adecco-dochter Modis, dat vooral rond professionele it-staffing draait. Als chief information officer was hij bij Adecco verantwoordelijk voor de it-noden van zo'n 750 werknemers verspreid over 120 kantoren in België.

Bij Kinepolis Group zal hij rechtstreeks aan ceo Eddy Duquenne rapporteren. Van Reet - een fervent fietser en vader van vier kinderen - studeerde information & communications technology in Antwerpen en haalde onder andere een master in business administration (MBA) bij het Insead in Frankrijk.

Op 17 oktober start Bjorn Van Reet bij de Kinepolis Group als chief information officer. Hij zal er de it- en netwerkomgeving verder stroomlijnen en de toenemende digitalisering verder uitbouwen binnen de snel groeiende internationale Kinepolis Group. Bjorn Van Reet heeft een rijke loopbaan achter de rug bij de Belgische Adecco Group waar hij doorgroeide tot chief information officer en lid van de directie. Hij begon zijn loopbaan echter bij Inventive Designers voor hij naar Uptime Group - onderdeel van Cronos - trok. In 2002 ging hij aan de slag bij Adecco, aanvankelijk als system manager. Al snel groeide hij door tot ict service delivery manager en corporate project manager.In 2012 werd hij dan benoemd tot vp client management emea binnen de internationale Adecco-groep. Twee jaar later werd hij managing director van Adecco-dochter Modis, dat vooral rond professionele it-staffing draait. Als chief information officer was hij bij Adecco verantwoordelijk voor de it-noden van zo'n 750 werknemers verspreid over 120 kantoren in België. Bij Kinepolis Group zal hij rechtstreeks aan ceo Eddy Duquenne rapporteren. Van Reet - een fervent fietser en vader van vier kinderen - studeerde information & communications technology in Antwerpen en haalde onder andere een master in business administration (MBA) bij het Insead in Frankrijk.