In een interview met het dagblad The Australian Financial Review noemt BlackBerry-baas Thorsten Heins de iPhone voorbijgestreefd. 'De snelheid van vernieuwing ligt erg hoog in onze industrie. Als je niet aan dat tempo innoveert, word je vlug voorbijgestreefd. De gebruikerservaring van de iPhone is intussen vijf jaar oud.'

Tegelijk erkent Hins wel dat de hardwaregigant uit Cupertino destijds 'geweldig werk geleverd heeft met de user interface van de iPhone', en lauwert hij het toestel om zijn 'iconische design'.

BlackBerry 10 Zelf was BlackBerry ooit één van de toonaangevende fabrikanten van mobiele telefoons, maar het verloor snel veel terrein door te laat op de smartphone-kar te springen. Het eind januari gelanceerde nieuwe besturingssysteem BlackBerry 10 en de bijbehorende smartphones Z10 en Q10 moeten het tij nu alsnog doen keren voor BlackBerry.

In een interview met het dagblad The Australian Financial Review noemt BlackBerry-baas Thorsten Heins de iPhone voorbijgestreefd. 'De snelheid van vernieuwing ligt erg hoog in onze industrie. Als je niet aan dat tempo innoveert, word je vlug voorbijgestreefd. De gebruikerservaring van de iPhone is intussen vijf jaar oud.' Tegelijk erkent Hins wel dat de hardwaregigant uit Cupertino destijds 'geweldig werk geleverd heeft met de user interface van de iPhone', en lauwert hij het toestel om zijn 'iconische design'.BlackBerry 10 Zelf was BlackBerry ooit één van de toonaangevende fabrikanten van mobiele telefoons, maar het verloor snel veel terrein door te laat op de smartphone-kar te springen. Het eind januari gelanceerde nieuwe besturingssysteem BlackBerry 10 en de bijbehorende smartphones Z10 en Q10 moeten het tij nu alsnog doen keren voor BlackBerry.