In 1 op de 5 bedrijven wordt de iPhone van Apple ingezet om gebruik te maken van mobiele datadiensten.

Dat blijkt uit de telecomenquête die Heliview in opdracht van Data News afnam bij 300 Belgische bedrijven met minimum 100 werknemers. Daarmee komt Apple bijna op gelijke hoogte met Nokia (22%). HTC wordt door 26% van de ondervraagde bedrijven ingezet. De absolute lieveling blijft toch nog Blackberry dat door een indrukwekkende 65 procent van de ondervraagde bedrijven gebruikt wordt voor mobiele datadiensten.

De keuze voor het merk van smartphones wordt overigens in 77 procent van de gevallen gemaakt door het bedrijf zelf. 23 procent mag zelf het merk van zijn toestel kiezen.

De volledige resultaten van onze telecomenquête leest u volgende week in Data News.

In 1 op de 5 bedrijven wordt de iPhone van Apple ingezet om gebruik te maken van mobiele datadiensten. Dat blijkt uit de telecomenquête die Heliview in opdracht van Data News afnam bij 300 Belgische bedrijven met minimum 100 werknemers. Daarmee komt Apple bijna op gelijke hoogte met Nokia (22%). HTC wordt door 26% van de ondervraagde bedrijven ingezet. De absolute lieveling blijft toch nog Blackberry dat door een indrukwekkende 65 procent van de ondervraagde bedrijven gebruikt wordt voor mobiele datadiensten. De keuze voor het merk van smartphones wordt overigens in 77 procent van de gevallen gemaakt door het bedrijf zelf. 23 procent mag zelf het merk van zijn toestel kiezen. De volledige resultaten van onze telecomenquête leest u volgende week in Data News.