BlackBerry wil dat Facebook de apps en websites van Facebook, Facebook Messenger, Workplace Chat, Whatsapp en Instagram niet meer aanbiedt. Volgens het Canadese bedrijf heeft Facebook namelijk voortgeborduurd op 'BlackBerry's uitvindingen' en gebruikt de techreus een aantal van die 'vernieuwende functies met betrekking tot de veiligheid en gebruikersinterface'.

Facebook heeft aangekondigd de juridische strijd met BlackBerry aan te gaan. Volgens de socialemediagigant geeft de rechtszaak de 'zielige staat' van de chatwereld weer.

Het bedrijf geeft ook BlackBerry een veeg uit de pan. 'Nu BlackBerry zelf niet meer vernieuwt, probeert het te profiteren van de innovaties van anderen'.

BlackBerry wil dat Facebook de apps en websites van Facebook, Facebook Messenger, Workplace Chat, Whatsapp en Instagram niet meer aanbiedt. Volgens het Canadese bedrijf heeft Facebook namelijk voortgeborduurd op 'BlackBerry's uitvindingen' en gebruikt de techreus een aantal van die 'vernieuwende functies met betrekking tot de veiligheid en gebruikersinterface'. Facebook heeft aangekondigd de juridische strijd met BlackBerry aan te gaan. Volgens de socialemediagigant geeft de rechtszaak de 'zielige staat' van de chatwereld weer. Het bedrijf geeft ook BlackBerry een veeg uit de pan. 'Nu BlackBerry zelf niet meer vernieuwt, probeert het te profiteren van de innovaties van anderen'.