Er zijn twee varianten: met 64 GB en 128 GB opslagruimte. Onder het display zit een Qwerty-toetsenbord. De telefoon is vanaf deze maand wereldwijd beschikbaar en kost 649 euro.

BlackBerry was een jaar of tien geleden een grootmacht, maar het Canadese bedrijf heeft de strijd met iPhones en Android-toestellen faliekant verloren. BlackBerry maakt inmiddels zelf geen mobiele telefoons meer. Het Canadese bedrijf richt zich nu op de software. Het Chinese elektronicabedrijf TCL mag exclusief de naam BlackBerry gebruiken voor zijn telefoons.

Er zijn twee varianten: met 64 GB en 128 GB opslagruimte. Onder het display zit een Qwerty-toetsenbord. De telefoon is vanaf deze maand wereldwijd beschikbaar en kost 649 euro.BlackBerry was een jaar of tien geleden een grootmacht, maar het Canadese bedrijf heeft de strijd met iPhones en Android-toestellen faliekant verloren. BlackBerry maakt inmiddels zelf geen mobiele telefoons meer. Het Canadese bedrijf richt zich nu op de software. Het Chinese elektronicabedrijf TCL mag exclusief de naam BlackBerry gebruiken voor zijn telefoons.