Drie topfuncties verlaten BlackBerry nu het bedrijf CEO thorsten Heins heeft vervangen door John Chen.

Het gaat om COO Kristian Tear, marketingdirecteur Frank Boulben en CFO Brian Bidulka. De eerste twee vertrekken met onmiddellijke ingang. Bidulka blijft aan als speciaal adviseur tot het einde van het fiscale jaar in maart.

In dezelfde mededeling zegt het bedrijf dat ook bestuurslid Roger martin afscheid neemt van de raad van bestuur. Voorlopig zijn er geen opvolgers bekendgemaakt voor de rol van COO en CMO.

Een grote verrassing is de stoelendans niet. Zowel Boulben als Tear werden aangetrokken door Thorsten Heins. Zijn vertrek betekent dus ook hun einde bij de smartphonemaker.

Drie topfuncties verlaten BlackBerry nu het bedrijf CEO thorsten Heins heeft vervangen door John Chen. Het gaat om COO Kristian Tear, marketingdirecteur Frank Boulben en CFO Brian Bidulka. De eerste twee vertrekken met onmiddellijke ingang. Bidulka blijft aan als speciaal adviseur tot het einde van het fiscale jaar in maart. In dezelfde mededeling zegt het bedrijf dat ook bestuurslid Roger martin afscheid neemt van de raad van bestuur. Voorlopig zijn er geen opvolgers bekendgemaakt voor de rol van COO en CMO. Een grote verrassing is de stoelendans niet. Zowel Boulben als Tear werden aangetrokken door Thorsten Heins. Zijn vertrek betekent dus ook hun einde bij de smartphonemaker.