De enquête van Beltug, de vereniging van ICT-managers, is een van de belangrijkste graadmeters van wat Belgische technologieleiders bezighoudt. 276 Belgische respondenten kruisten op een lijst van 35 onderwerpen aan waarvan ze het meest wakker liggen.

"Dit jaar kunnen we niet om één vaststelling heen", zegt Danielle Jacobs, directeur van Beltug, "blockchain, dat vorig jaar niet eens onze prioriteitenlijst haalde, is nu meteen opgerukt naar de tweede plaats." Enkel 'workable security' en bewustmaking van werknemers rond beveiliging scoort nog hoger als prioriteit.

"Het illustreert wat we allemaal hebben kunnen vaststellen", vervolgt Jacobs: "Dit jaar werd bijzonder veel gepraat over het grote potentieel van blockchain, daarom willen onze leden graag weten hoe deze technologie voor hen van nut kan zijn."

De enquête van Beltug, de vereniging van ICT-managers, is een van de belangrijkste graadmeters van wat Belgische technologieleiders bezighoudt. 276 Belgische respondenten kruisten op een lijst van 35 onderwerpen aan waarvan ze het meest wakker liggen. "Dit jaar kunnen we niet om één vaststelling heen", zegt Danielle Jacobs, directeur van Beltug, "blockchain, dat vorig jaar niet eens onze prioriteitenlijst haalde, is nu meteen opgerukt naar de tweede plaats." Enkel 'workable security' en bewustmaking van werknemers rond beveiliging scoort nog hoger als prioriteit. "Het illustreert wat we allemaal hebben kunnen vaststellen", vervolgt Jacobs: "Dit jaar werd bijzonder veel gepraat over het grote potentieel van blockchain, daarom willen onze leden graag weten hoe deze technologie voor hen van nut kan zijn."