BMW wil de resultaten van de tests gebruiken om een nieuw model te ontwikkelen, de iNext. Die moet rond 2021 de 7-serie opvolgen.

De Duitsers werken samen met chipmakers Mobileye en Intel. Het Israëlisch-Nederlandse Mobileye maakt de camera's die de omgeving scannen, Intel moet de chips maken die die gegevens verwerken. Die laatste maakte naar aanleiding van CES bekend dat het zich inkoopt in Here, de kaartendienst van Volkswagen, Daimler en BMW.

Uber en Volvo werken samen ook aan zelfrijdende auto's. Zij nemen het onder meer op tegen Waymo (Google) en Tesla.

BMW wil de resultaten van de tests gebruiken om een nieuw model te ontwikkelen, de iNext. Die moet rond 2021 de 7-serie opvolgen.De Duitsers werken samen met chipmakers Mobileye en Intel. Het Israëlisch-Nederlandse Mobileye maakt de camera's die de omgeving scannen, Intel moet de chips maken die die gegevens verwerken. Die laatste maakte naar aanleiding van CES bekend dat het zich inkoopt in Here, de kaartendienst van Volkswagen, Daimler en BMW.Uber en Volvo werken samen ook aan zelfrijdende auto's. Zij nemen het onder meer op tegen Waymo (Google) en Tesla.