Na België, Groot-Brittannië, Frankrijk, Duitsland, Nederland en Luxemburg volgt nu ook Zweden als nieuw te ontginnen gebied voor het Belgische bedrijf Bobex. De firma biedt online marktplaatsen en handelsplatformen aan.

Bobex, pal in de dotcom-boom opgericht door Jean-Louis Van Marcke en David Schnall, is een online marktplaats die ondernemers en kmo's samenbrengt. Bedrijven sturen er hun projectaanvragen uit, waarop aanbieders antwoorden met voorstellen op maat. De Bobex-handelsplaats zorgt ervoor dat beide partijen elkaar op een vlotte manier vinden, mits kwaliteitscontroles. De Belgische versie van de handelsplaats telt meer dan 37.000 Belgische kmo-gebruikers.

Bobex is opgestart met België als testmarkt, ervan uitgaande dat als het in België lukte, het ook in andere landen succesvol zou verlopen. Vandaag is het bedrijf marktleider in de Benelux. "Een verdere internationale ontwikkeling leek ons dan ook een logische volgende stap", zegt ceo Jean-Louis Van Marcke in een persbericht. "Onze site werd vanaf het begin in drie talen ontwikkeld (Nederlands, Frans, Engels). Het was dus relatief eenvoudig om ook in Groot-Brittannië, Nederland en Frankrijk de online marktplaats te lanceren. Vorig jaar hebben we de applicatie in het Duits vertaald en een Duits team aangeworven."

Nu zet Bobex dus een nieuwe stap in de internationalisering van het bedrijf. Het lanceert de Zweedse versie, Bobex.se, als online marktplaats voor Zweedse bedrijven. Linus Kendall werd benoemd tot directeur van de Zweedse marktplaats. Hij is verantwoordelijk voor de commerciële uitbouw van Bobex.se en leidt het lokale Bobex team.

Na België, Groot-Brittannië, Frankrijk, Duitsland, Nederland en Luxemburg volgt nu ook Zweden als nieuw te ontginnen gebied voor het Belgische bedrijf Bobex. De firma biedt online marktplaatsen en handelsplatformen aan. Bobex, pal in de dotcom-boom opgericht door Jean-Louis Van Marcke en David Schnall, is een online marktplaats die ondernemers en kmo's samenbrengt. Bedrijven sturen er hun projectaanvragen uit, waarop aanbieders antwoorden met voorstellen op maat. De Bobex-handelsplaats zorgt ervoor dat beide partijen elkaar op een vlotte manier vinden, mits kwaliteitscontroles. De Belgische versie van de handelsplaats telt meer dan 37.000 Belgische kmo-gebruikers. Bobex is opgestart met België als testmarkt, ervan uitgaande dat als het in België lukte, het ook in andere landen succesvol zou verlopen. Vandaag is het bedrijf marktleider in de Benelux. "Een verdere internationale ontwikkeling leek ons dan ook een logische volgende stap", zegt ceo Jean-Louis Van Marcke in een persbericht. "Onze site werd vanaf het begin in drie talen ontwikkeld (Nederlands, Frans, Engels). Het was dus relatief eenvoudig om ook in Groot-Brittannië, Nederland en Frankrijk de online marktplaats te lanceren. Vorig jaar hebben we de applicatie in het Duits vertaald en een Duits team aangeworven." Nu zet Bobex dus een nieuwe stap in de internationalisering van het bedrijf. Het lanceert de Zweedse versie, Bobex.se, als online marktplaats voor Zweedse bedrijven. Linus Kendall werd benoemd tot directeur van de Zweedse marktplaats. Hij is verantwoordelijk voor de commerciële uitbouw van Bobex.se en leidt het lokale Bobex team.