Hier is ze dan, Jodie Fisher (50). Voormalige verkoopster, actrice ook, maar vandaag vooral de vrouw die Mark Hurd 'eronder kreeg'. Niet onder de lakens, zo zegt ze nu zelf en zo concludeerde intern onderzoek bij HP. Maar de 'nauwe, persoonlijk' relatie met Fisher was wel voldoende om Hurd zijn topjob te doen verliezen. De raad van bestuur maakte gewag van 'a profound lack of judgment', een verstrekkende inschattingsfout.

Dat Hurd zich liet rollen door Fisher, mogen we dat concluderen? Of rolde hij vooral zichzelf door (volgens sommige bronnen) zowat 20.000 dollar aan onkostennota's bijeen te sprokkelen voor reizen, diners en hotelovernachtingen om die 'professionele zakenrelatie' te onderhouden? Wat is dat trouwens met die goedbetaalde toplui om hun persoonlijk plezier in een onkostennota voor het bedrijf te proppen? Je zou toch denken dat de hoge gage die ze vangen daarvoor zou kunnen dienen? Of betekent het dat Hurd wel degelijk meende dat hij 'professioneel' bezig was?

Zelf zegt Fisher aan Cnet.com dat ze "verrast en bedroefd" is dat Hurd zijn job verloor over de kwestie. Zo erg zal dat verdriet niet zijn, aangezien de aanklacht rond 'seksuele intimidatie' van haar afkomstig was en aangezien ze nadien een 'niet nader genoemd bedrag' heeft gekregen van Hurd zelf om de zaak de schikken. En ach, los van de imagoschade komt zelfs Hurd niet al te bekaaid vanaf: hij krijgt een ontslagvergoeding van 12,2 miljoen dollar plus een vet aandelenpakket, alles samen goed voor 28 miljoen dollar op voorwaarde dat hij HP niet aanklaagt. Medelijden is dus misplaatst.

By the way: Jodie Fisher heeft volgens de Internet Movie Database (IMDb) in een tiental films geacteerd. Die hebben weinig verhullende namen als Body of Influence 2, Sheer Passion en Intimate Obsession...

Hier is ze dan, Jodie Fisher (50). Voormalige verkoopster, actrice ook, maar vandaag vooral de vrouw die Mark Hurd 'eronder kreeg'. Niet onder de lakens, zo zegt ze nu zelf en zo concludeerde intern onderzoek bij HP. Maar de 'nauwe, persoonlijk' relatie met Fisher was wel voldoende om Hurd zijn topjob te doen verliezen. De raad van bestuur maakte gewag van 'a profound lack of judgment', een verstrekkende inschattingsfout. Dat Hurd zich liet rollen door Fisher, mogen we dat concluderen? Of rolde hij vooral zichzelf door (volgens sommige bronnen) zowat 20.000 dollar aan onkostennota's bijeen te sprokkelen voor reizen, diners en hotelovernachtingen om die 'professionele zakenrelatie' te onderhouden? Wat is dat trouwens met die goedbetaalde toplui om hun persoonlijk plezier in een onkostennota voor het bedrijf te proppen? Je zou toch denken dat de hoge gage die ze vangen daarvoor zou kunnen dienen? Of betekent het dat Hurd wel degelijk meende dat hij 'professioneel' bezig was? Zelf zegt Fisher aan Cnet.com dat ze "verrast en bedroefd" is dat Hurd zijn job verloor over de kwestie. Zo erg zal dat verdriet niet zijn, aangezien de aanklacht rond 'seksuele intimidatie' van haar afkomstig was en aangezien ze nadien een 'niet nader genoemd bedrag' heeft gekregen van Hurd zelf om de zaak de schikken. En ach, los van de imagoschade komt zelfs Hurd niet al te bekaaid vanaf: hij krijgt een ontslagvergoeding van 12,2 miljoen dollar plus een vet aandelenpakket, alles samen goed voor 28 miljoen dollar op voorwaarde dat hij HP niet aanklaagt. Medelijden is dus misplaatst. By the way: Jodie Fisher heeft volgens de Internet Movie Database (IMDb) in een tiental films geacteerd. Die hebben weinig verhullende namen als Body of Influence 2, Sheer Passion en Intimate Obsession...