Kiki Lauwers wordt zo de nieuwe directeur België bij Bol.com. Zij wordt verantwoordelijk voor het afstemmen van het aanbod van de webwinkel op de Vlaamse Vraag. De 31-jarige Lauwers is Belgische, maar woont en werkt in Nederland. Sinds 2009 werkte ze voor McKinsey & Company, in haar meest recente rol als engagement manager.

Daarmee volgt ze Jan Huysmans op. Hij blijft actief bij Bol.com maar wordt directeur Plaza, waarbij hij zich gaat toeleggen op 'verkopen via Bol.com'.

Bol.com is een van de grootste webwinkels van de Benelux en is sinds 2010 ook in België, hetzij enkel in het Nederlands, beschikbaar. Het bedrijf telt in ons land een miljoen klanten en haalde naar eigen zeggen vorig jaar (in de eerste drie kwartalen) zeventig procent meer omzet in ons land.

Kiki Lauwers wordt zo de nieuwe directeur België bij Bol.com. Zij wordt verantwoordelijk voor het afstemmen van het aanbod van de webwinkel op de Vlaamse Vraag. De 31-jarige Lauwers is Belgische, maar woont en werkt in Nederland. Sinds 2009 werkte ze voor McKinsey & Company, in haar meest recente rol als engagement manager.Daarmee volgt ze Jan Huysmans op. Hij blijft actief bij Bol.com maar wordt directeur Plaza, waarbij hij zich gaat toeleggen op 'verkopen via Bol.com'.Bol.com is een van de grootste webwinkels van de Benelux en is sinds 2010 ook in België, hetzij enkel in het Nederlands, beschikbaar. Het bedrijf telt in ons land een miljoen klanten en haalde naar eigen zeggen vorig jaar (in de eerste drie kwartalen) zeventig procent meer omzet in ons land.