Het nieuwe R&D-centrum krijgt een oppervlakte van 109.000 vierkante meter. Samsung gaat er onder meer onderzoek doen naar next-generation apparaten, halfgeleiders en processen rondom opslag.

Het centrum wordt neergepoot op de bestaande Samsung Electronics Giheung Campus, de geboorteplaats van 's werelds eerste 64MB DRAM-module. Dat moment, in 1992, markeert zo'n beetje het begin van Samsungs marktleiderschap op het gebied van semiconductors.

De eerstesteenlegging van het centrum werd onder meer bijgewoond door Samsung Electronics vice chairman Jay Y. Lee, president en CEO Kye Hyun Kyung, president van Samsungs geheugendivisie Jung-Bae Lee, president van de foundry-divisie Siyoung Choi en president van de System LSI-divisie Yong-In Park.

In samenwerking met Dutch IT-channel.

Het nieuwe R&D-centrum krijgt een oppervlakte van 109.000 vierkante meter. Samsung gaat er onder meer onderzoek doen naar next-generation apparaten, halfgeleiders en processen rondom opslag.Het centrum wordt neergepoot op de bestaande Samsung Electronics Giheung Campus, de geboorteplaats van 's werelds eerste 64MB DRAM-module. Dat moment, in 1992, markeert zo'n beetje het begin van Samsungs marktleiderschap op het gebied van semiconductors.De eerstesteenlegging van het centrum werd onder meer bijgewoond door Samsung Electronics vice chairman Jay Y. Lee, president en CEO Kye Hyun Kyung, president van Samsungs geheugendivisie Jung-Bae Lee, president van de foundry-divisie Siyoung Choi en president van de System LSI-divisie Yong-In Park.In samenwerking met Dutch IT-channel.