Conduent wordt dus de naam van het nieuwe zelfstandige bedrijf dat opgebouwd is rond de business process outsourcing afdeling van Xerox. Met ongeveer 7 miljard dollar aan omzet in 2015 en 96.000 werknemers wereldwijd, zal Conduent een Fortune 500 business process services bedrijf zijn met expertise op transactie-intensieve processen, analytics en automatisering. Zeker rond de gezondheidszorg wordt Conduent een naam om rekening mee te houden. Twee derde van alle verzekerde patiënten in de Verenigde Staten bijvoorbeeld passeert via Conduent. Het bedrijf claimt het op één na grootste marktaandeel in de BPO-industrie wereldwijd.

De 'document technology' afdeling blijft wel de merknaam Xerox behouden. Xerox-ceo Ursula Burns: "Met een ongeëvenaarde merkwaarde in printing en imaging, is er geen betere naam voor onze documenttechnologie en documentoutsourcing activiteiten dan Xerox." Met een omzet van ongeveer 11 miljard dollar en circa 39.000 medewerkers heeft Xerox als Fortune 500 bedrijf een uiteenlopend portfolio van hardware, software en diensten die overheden en commerciële bedrijven van klein tot groot, ondersteunen. Xerox blijft dus ook na de splitsing van het bedrijf wereldleider op het gebied van document- en contenttechnologie en in managed print services en workflow-oplossingen.

Conduent wordt dus de naam van het nieuwe zelfstandige bedrijf dat opgebouwd is rond de business process outsourcing afdeling van Xerox. Met ongeveer 7 miljard dollar aan omzet in 2015 en 96.000 werknemers wereldwijd, zal Conduent een Fortune 500 business process services bedrijf zijn met expertise op transactie-intensieve processen, analytics en automatisering. Zeker rond de gezondheidszorg wordt Conduent een naam om rekening mee te houden. Twee derde van alle verzekerde patiënten in de Verenigde Staten bijvoorbeeld passeert via Conduent. Het bedrijf claimt het op één na grootste marktaandeel in de BPO-industrie wereldwijd.De 'document technology' afdeling blijft wel de merknaam Xerox behouden. Xerox-ceo Ursula Burns: "Met een ongeëvenaarde merkwaarde in printing en imaging, is er geen betere naam voor onze documenttechnologie en documentoutsourcing activiteiten dan Xerox." Met een omzet van ongeveer 11 miljard dollar en circa 39.000 medewerkers heeft Xerox als Fortune 500 bedrijf een uiteenlopend portfolio van hardware, software en diensten die overheden en commerciële bedrijven van klein tot groot, ondersteunen. Xerox blijft dus ook na de splitsing van het bedrijf wereldleider op het gebied van document- en contenttechnologie en in managed print services en workflow-oplossingen.