Bpost gaat binnenkort fleet management software van Chevin Fleet Solutions gebruiken. Die zal vanaf eind volgend jaar operationeel zijn.

Het gaat om Fleetwave waarmee het postbedrijf zijn zeventienduizend voertuigen (bestelwagens, vrachtwagens, (elektrische) fietsen en bromfietsen) zal beheren.

Bpost koopt de software aan en zal ze zo'n tien jaar gebruiken. Naast het verkoopscontract zijn er daarom ook supportovereenkomsten afgesloten. De waarde van de overeenkomsten wordt niet bekendgemaakt.

Het aanbod van Chevin Fleet Solutions haalde het volgens de softwareleverancier vooral door de functionaliteiten en de reporting mogelijkheden. Binnen een jaar zal de software worden gebruikt. "We beginnen nu al met de implementatie en we hopen in het vierde kwartaal van 2014 operationeel te zijn."

Bpost gaat binnenkort fleet management software van Chevin Fleet Solutions gebruiken. Die zal vanaf eind volgend jaar operationeel zijn. Het gaat om Fleetwave waarmee het postbedrijf zijn zeventienduizend voertuigen (bestelwagens, vrachtwagens, (elektrische) fietsen en bromfietsen) zal beheren.Bpost koopt de software aan en zal ze zo'n tien jaar gebruiken. Naast het verkoopscontract zijn er daarom ook supportovereenkomsten afgesloten. De waarde van de overeenkomsten wordt niet bekendgemaakt. Het aanbod van Chevin Fleet Solutions haalde het volgens de softwareleverancier vooral door de functionaliteiten en de reporting mogelijkheden. Binnen een jaar zal de software worden gebruikt. "We beginnen nu al met de implementatie en we hopen in het vierde kwartaal van 2014 operationeel te zijn."