Brecht Seurinck werd in 2008 aangetrokken door Ipanema als country manager. Intussen klom hij op tot VP Northern Europe en later als VP Strategic Alliances. Sinds kort stapt hij over naar Riverbed Technology waar hij Regional Vice President Emea voor de Service integrators en service providers.

De topman haalde een master in sportmanagement aan de universiteit van Gent, verbleef twee jaar bij chemiereus UCB als medische verkoper, maar kwam dan in de telecomsector terecht. Eind '99 begon hij bij Mobistar Corporate Solutions als data solutions manager, maar in 2002 stapte hij over naar Infonet als business development manager. Nog twee jaar lager werd hij voor dezelfde functie aangetrokken bij Vanco Belux waar bij bleef tot 2008.

Brecht Seurinck werd in 2008 aangetrokken door Ipanema als country manager. Intussen klom hij op tot VP Northern Europe en later als VP Strategic Alliances. Sinds kort stapt hij over naar Riverbed Technology waar hij Regional Vice President Emea voor de Service integrators en service providers.De topman haalde een master in sportmanagement aan de universiteit van Gent, verbleef twee jaar bij chemiereus UCB als medische verkoper, maar kwam dan in de telecomsector terecht. Eind '99 begon hij bij Mobistar Corporate Solutions als data solutions manager, maar in 2002 stapte hij over naar Infonet als business development manager. Nog twee jaar lager werd hij voor dezelfde functie aangetrokken bij Vanco Belux waar bij bleef tot 2008.