Bridget Cosgrave is verkozen tot directeur-generaal van Digital Europe. Dat is de nieuwe naam van EICTA, de Europese vereniging van ict-bedrijven.

Bridget Cosgrave was zeven jaar één van de topfiguren bij Belgacom en leidde onder andere de belangrijke enterprise business unit. Ze was ook twee jaar aan de slag bij de Britse operator BT en het Europese standaardiseringsinstituut ETSI.

Cosgrave komt bij Digital Europe opnieuw in een Europese lobbygroep terecht. Het is de nieuwe naam van EICTA dat in 1993 werd opgericht. Het verenigt een 40-tal assocaties en telt 62 directe leden, waaronder Apple, Alcatel-Lucent, Adobe, Cisco, Dell, HP, IBM, Intel, Nokia en Microsoft. Alles samen vertegenwoordigt Digital Europe zowat duizend ict-bedrijven, goed voor 2 miljoen it-werknemers en een omzet van ruim 1.000 miljard euro.

Bridget Cosgrave is verkozen tot directeur-generaal van Digital Europe. Dat is de nieuwe naam van EICTA, de Europese vereniging van ict-bedrijven. Bridget Cosgrave was zeven jaar één van de topfiguren bij Belgacom en leidde onder andere de belangrijke enterprise business unit. Ze was ook twee jaar aan de slag bij de Britse operator BT en het Europese standaardiseringsinstituut ETSI. Cosgrave komt bij Digital Europe opnieuw in een Europese lobbygroep terecht. Het is de nieuwe naam van EICTA dat in 1993 werd opgericht. Het verenigt een 40-tal assocaties en telt 62 directe leden, waaronder Apple, Alcatel-Lucent, Adobe, Cisco, Dell, HP, IBM, Intel, Nokia en Microsoft. Alles samen vertegenwoordigt Digital Europe zowat duizend ict-bedrijven, goed voor 2 miljoen it-werknemers en een omzet van ruim 1.000 miljard euro.