'Goedgeplaatste bronnen' melden aan De Tijd dat de nieuwe financieel directeur van Option een Brit wordt. De nadruk ligt op ervaring met investeerderscontacten en fusies en overnames.

Jan Poté onderstreepte gisteren in een reactie op een bericht in De Standaard dat het altijd de bedoeling was geweest om 'ad interim' finance manager Guy Schroyen te vervangen door een permanente financieel directeur. Zowel De Tijd als De Standaard repliceren daarop met bronnen die stellen dat in feite was overeengekomen om dat interimstatuut na het derde kwartaal om te zetten in een definitieve benoeming. Schroyen zou zich op het laatste moment hebben teruggetrokken.

Ter vervanging van Schroyen vond Option volgens De Tijd een Brit. Zijn naam is nog niet bekend, maar wel weten 'goedgeplaatste bronnen' dat het zou gaan om iemand die ervaren is in 'investor relations' en in fusies en overnames. Hij zou een achtergrond hebben in de financiële wereld in Londen. Het profiel zou er, aldus nog de krant, op kunnen wijzen dat ceo Jan Callewaert de financiële contacten zal overlaten aan de nieuwe man, maar ook dat Option aan een grote overname- of fusieoperatie denkt.

'Goedgeplaatste bronnen' melden aan De Tijd dat de nieuwe financieel directeur van Option een Brit wordt. De nadruk ligt op ervaring met investeerderscontacten en fusies en overnames. Jan Poté onderstreepte gisteren in een reactie op een bericht in De Standaard dat het altijd de bedoeling was geweest om 'ad interim' finance manager Guy Schroyen te vervangen door een permanente financieel directeur. Zowel De Tijd als De Standaard repliceren daarop met bronnen die stellen dat in feite was overeengekomen om dat interimstatuut na het derde kwartaal om te zetten in een definitieve benoeming. Schroyen zou zich op het laatste moment hebben teruggetrokken. Ter vervanging van Schroyen vond Option volgens De Tijd een Brit. Zijn naam is nog niet bekend, maar wel weten 'goedgeplaatste bronnen' dat het zou gaan om iemand die ervaren is in 'investor relations' en in fusies en overnames. Hij zou een achtergrond hebben in de financiële wereld in Londen. Het profiel zou er, aldus nog de krant, op kunnen wijzen dat ceo Jan Callewaert de financiële contacten zal overlaten aan de nieuwe man, maar ook dat Option aan een grote overname- of fusieoperatie denkt.