Bannister en zijn team Tornado X-Blades Banni-UK winnen 250.000 dollar. Op de 2e plaats eindigde Dubai Dronetek. Het Nederlandse Team SQG eindigde vierde.

Het was de eerste keer dat een dronerace van dit formaat werd georganiseerd. Het evenement had een prijzenpot van een miljoen dollar en trok ongeveer tweeduizend bezoekers.

Afgelopen weekend zag je op Data News al beelden van de eerste races. Intussen staat ook de beelden van de race van de winnaar online.

Intussen wordt in ons land een Belgisch kampioenschap droneracing georganiseerd. Daarvan gaat de eerste ronde door op 17 april in Diest.

Bannister en zijn team Tornado X-Blades Banni-UK winnen 250.000 dollar. Op de 2e plaats eindigde Dubai Dronetek. Het Nederlandse Team SQG eindigde vierde.Het was de eerste keer dat een dronerace van dit formaat werd georganiseerd. Het evenement had een prijzenpot van een miljoen dollar en trok ongeveer tweeduizend bezoekers.Afgelopen weekend zag je op Data News al beelden van de eerste races. Intussen staat ook de beelden van de race van de winnaar online.Intussen wordt in ons land een Belgisch kampioenschap droneracing georganiseerd. Daarvan gaat de eerste ronde door op 17 april in Diest.