Opslagnetwerkspecialist Brocade heeft zijn overnamebod op netwerkleverancier Foundry verlaagd met 400 miljoen dollar. Alweer slechts één verklaring: de financiële crisis.

De Amerikaanse leverancier van opslagnetwerken Brocade biedt 400 miljoen dollar minder voor de overname van Foundry. Het bod is nu 2,6 miljard dollar. Eerder was dat 3 miljard dollar.

De financiële crisis is de oorzaak van het lagere bod. Zo hoeft Brocade minder bij de Bank of America en Morgan Stanley Senior Funding te lenen. De directie van Foundry gaat akkoord met het lagere bod. Het woord is nu aan de aandeelhouders. Zij bepalen op 7 november of ze akkoord gaan.

In juli 2008 [werd bekend dat opslagnetwerkleverancier Brocade Communications Systems zijn branchegenoot Foundry Networks wil overnemen]. Het bedrijf beoogt met de overname zijn productlijn uitbreiden en een betere marktpositie veroveren ten opzichte van grote concurrenten als Cisco.

In samenwerking met Computable

Opslagnetwerkspecialist Brocade heeft zijn overnamebod op netwerkleverancier Foundry verlaagd met 400 miljoen dollar. Alweer slechts één verklaring: de financiële crisis. De Amerikaanse leverancier van opslagnetwerken Brocade biedt 400 miljoen dollar minder voor de overname van Foundry. Het bod is nu 2,6 miljard dollar. Eerder was dat 3 miljard dollar. De financiële crisis is de oorzaak van het lagere bod. Zo hoeft Brocade minder bij de Bank of America en Morgan Stanley Senior Funding te lenen. De directie van Foundry gaat akkoord met het lagere bod. Het woord is nu aan de aandeelhouders. Zij bepalen op 7 november of ze akkoord gaan. In juli 2008 [werd bekend dat opslagnetwerkleverancier Brocade Communications Systems zijn branchegenoot Foundry Networks wil overnemen]. Het bedrijf beoogt met de overname zijn productlijn uitbreiden en een betere marktpositie veroveren ten opzichte van grote concurrenten als Cisco. In samenwerking met Computable