'We kijken al langer uit naar een manier om sneller te groeien met ons bedrijf', zegt Pascal Vandenbrande, de CEO van Studio Emma. Het is de bedoeling dat beide bedrijven samensmelten tot één bedrijf onder de naam Studio Emma. Dat zal voortaan te vinden zijn op twee locaties: Brugge en Kortrijk.

Door de overname wordt Studio Emma een groep van 30 IT-experten en zal het bedrijf een jaarlijkse omzet van 2,5 miljoen euro draaien. Christophe Herreman, zaakvoerder van Stack & Heap, wordt Brand Manager van de divisie in Kortrijk.

Dat Studio Emma nu voet aan grond krijgt in Kortrijk, de stad die bekend staat als kweekvijver van IT-talent, kan haar helpen in haar verdere expansie.

'We kijken al langer uit naar een manier om sneller te groeien met ons bedrijf', zegt Pascal Vandenbrande, de CEO van Studio Emma. Het is de bedoeling dat beide bedrijven samensmelten tot één bedrijf onder de naam Studio Emma. Dat zal voortaan te vinden zijn op twee locaties: Brugge en Kortrijk. Door de overname wordt Studio Emma een groep van 30 IT-experten en zal het bedrijf een jaarlijkse omzet van 2,5 miljoen euro draaien. Christophe Herreman, zaakvoerder van Stack & Heap, wordt Brand Manager van de divisie in Kortrijk.Dat Studio Emma nu voet aan grond krijgt in Kortrijk, de stad die bekend staat als kweekvijver van IT-talent, kan haar helpen in haar verdere expansie.