ZapFi legde zich toe op wifi-netwerken. Aanvankelijk focuste het zich op stadsnetwerken, maar gaandeweg evolueerde het bedrijf meer naar mobile marketing waarbij bedrijven wifi aan klanten kunnen aanbieden.

Het bedrijf kon de afgelopen jaren flink wat geld ophalen en klanten zoals Quick en Cora overtuigen. Maar problemen met de Luxemburgse investeerder van het bedrijf deden het de das om. Het bedrijf werd in oktober onder WCO geplaatst (Wet betreffende de Continuïteit van ondernemingen, bescherming tegen schuldeisers). Die liep tot 12 februari maar zo lang heeft de rechtbank niet gewacht.

In 2012 telde ZapFi nog 35 mensen verspreid onder België, Nederland, Luxemburg en Italië. De Belgische afdeling telde tot aan het failissement nog drie werknemers aangevuld met drie zelfstandige werkkrachten. Klanten van het bedrijf krijgen wel de garantie dat de dienstverlening wordt verdergezet. Zij zullen hierover binnenkort gecontacteerd worden door het bedrijf.

ZapFi legde zich toe op wifi-netwerken. Aanvankelijk focuste het zich op stadsnetwerken, maar gaandeweg evolueerde het bedrijf meer naar mobile marketing waarbij bedrijven wifi aan klanten kunnen aanbieden.Het bedrijf kon de afgelopen jaren flink wat geld ophalen en klanten zoals Quick en Cora overtuigen. Maar problemen met de Luxemburgse investeerder van het bedrijf deden het de das om. Het bedrijf werd in oktober onder WCO geplaatst (Wet betreffende de Continuïteit van ondernemingen, bescherming tegen schuldeisers). Die liep tot 12 februari maar zo lang heeft de rechtbank niet gewacht.In 2012 telde ZapFi nog 35 mensen verspreid onder België, Nederland, Luxemburg en Italië. De Belgische afdeling telde tot aan het failissement nog drie werknemers aangevuld met drie zelfstandige werkkrachten. Klanten van het bedrijf krijgen wel de garantie dat de dienstverlening wordt verdergezet. Zij zullen hierover binnenkort gecontacteerd worden door het bedrijf.