Chief operating officer Bruno Segers is sinds 1 februari ceo bij it-dienstenbedrijf Real (Software). Dat in afwachting van het afronden van de overname van Dolmen.

De Amerikaan Ashley Abdo staat zijn ceo-stoel nu al af aan Bruno Segers "in afwachting van het einde van het overnamebod". Bij het bod op Dolmen had Real al aangekondigd dat Segers na de overname het nieuwe bedrijf RealDolmen zou gaan leiden. Abdo zou dan voorzitter van de raad van bestuur worden. De eerste functieverschuiving is nu dus al eerder doorgevoerd.

Bruno Segers was tot 1 februari chief operating officer bij Real. Daarvoor stond hij jaren aan het hoofd van Microsoft Belux.

Chief operating officer Bruno Segers is sinds 1 februari ceo bij it-dienstenbedrijf Real (Software). Dat in afwachting van het afronden van de overname van Dolmen. De Amerikaan Ashley Abdo staat zijn ceo-stoel nu al af aan Bruno Segers "in afwachting van het einde van het overnamebod". Bij het bod op Dolmen had Real al aangekondigd dat Segers na de overname het nieuwe bedrijf RealDolmen zou gaan leiden. Abdo zou dan voorzitter van de raad van bestuur worden. De eerste functieverschuiving is nu dus al eerder doorgevoerd. Bruno Segers was tot 1 februari chief operating officer bij Real. Daarvoor stond hij jaren aan het hoofd van Microsoft Belux.