Voor zakelijk internetgebruik zijn in België de hotspots in het Brusselse veruit het meest populair. Dat blijkt uit cijfers van iPass, een wereldwijde aanbieder van zakelijke wifi-diensten.

In de lijst met meest gebruikte zakelijke hotspots in België zijn het de hotels die de kroon spannen. De volledige top-10 is voorbehouden voor hotels. Maar liefst zeven daarvan liggen in Brussel. De top-10 wordt aangevoerd door het NH Brussels Airport in Diegem. In de eerste zes maand van het jaar werden er 1.115 internetsessies genoteerd die via iPass verbinding maakten. In totaal surften de gebruikers er 2.836 uren bij elkaar. De eigenlijke hotspot wordt overigens uitgebaat door Swisscom dat via een roamingovereenkomst ook iPass-gebruikers toegang geeft.

De eerste niet-Brusselse hotspot - als we voor een keer zo vrij mogen zijn om de bedrijvenzone in Diegem bij Brussel te rekenen - vinden we op de vijfde plaats. Net als vorig jaar trouwens is dat het Novotel-hotel in Mechelen. Ook het Novotel in Leuven staat nog net in de top-10.

Voor zakelijk internetgebruik zijn in België de hotspots in het Brusselse veruit het meest populair. Dat blijkt uit cijfers van iPass, een wereldwijde aanbieder van zakelijke wifi-diensten. In de lijst met meest gebruikte zakelijke hotspots in België zijn het de hotels die de kroon spannen. De volledige top-10 is voorbehouden voor hotels. Maar liefst zeven daarvan liggen in Brussel. De top-10 wordt aangevoerd door het NH Brussels Airport in Diegem. In de eerste zes maand van het jaar werden er 1.115 internetsessies genoteerd die via iPass verbinding maakten. In totaal surften de gebruikers er 2.836 uren bij elkaar. De eigenlijke hotspot wordt overigens uitgebaat door Swisscom dat via een roamingovereenkomst ook iPass-gebruikers toegang geeft. De eerste niet-Brusselse hotspot - als we voor een keer zo vrij mogen zijn om de bedrijvenzone in Diegem bij Brussel te rekenen - vinden we op de vijfde plaats. Net als vorig jaar trouwens is dat het Novotel-hotel in Mechelen. Ook het Novotel in Leuven staat nog net in de top-10.