De kapitaalronde wordt geleid door SI2 Fund, onder leiding van Piet Colruyt. De andere investeerder is Talence. Het gaat om de vierde kapitaalronde. In totaal kon het bedrijf al voor een miljoen euro aan investeerders aantrekken.

BlueSquare mikt op overheden en hun ontwikkelingspartners in opkomende landen. Ze willen zo publieke diensten verbeteren met slim financierings- en resultatenmanagement waardoor ook de impact van hulpprogramma's beter meetbaar is.

"Dit is een spannende opportuniteit voor ons om onze grenzen af te tasten en nieuwe manieren te verkennen om onze diensten te verbeteren. We zijn klaar om het bereik van onze diensten uit te breiden, te beginnen met de gezondheids- en onderwijssector", aldus Nicolas de Borman, oprichter en ceo van BlueSquare.

De kapitaalronde wordt geleid door SI2 Fund, onder leiding van Piet Colruyt. De andere investeerder is Talence. Het gaat om de vierde kapitaalronde. In totaal kon het bedrijf al voor een miljoen euro aan investeerders aantrekken.BlueSquare mikt op overheden en hun ontwikkelingspartners in opkomende landen. Ze willen zo publieke diensten verbeteren met slim financierings- en resultatenmanagement waardoor ook de impact van hulpprogramma's beter meetbaar is."Dit is een spannende opportuniteit voor ons om onze grenzen af te tasten en nieuwe manieren te verkennen om onze diensten te verbeteren. We zijn klaar om het bereik van onze diensten uit te breiden, te beginnen met de gezondheids- en onderwijssector", aldus Nicolas de Borman, oprichter en ceo van BlueSquare.