Met de steun van Brussels economieminister Céline Fremault, lanceert de technologiefederatie Agoria een wedstrijd voor het Brussels middelbaar onderwijs, 'App your school'. Bedoeling is dat Brusselse middelbare klassen smartphone-applicaties bedenken die verband houden met hun schoolomgeving. Dat mogen zowel educatieve apps zijn, als pedagogische, praktische of ludieke toepassingen.

Er kan gestemd worden op de app-concepten via Facebook, en de ideeën worden ook beoordeeld door een jury van professionelen uit de onderwijs- en ICT-sector.

De vijf beste concepten worden gratis uitgewerkt worden door TapCrowd, een Gents bedrijf dat 'self-service' apps ontwikkelt en commercialiseert. De winnaars worden op 25 april bekendgemaakt in Tour & Taxis te Brussel.

Met de steun van Brussels economieminister Céline Fremault, lanceert de technologiefederatie Agoria een wedstrijd voor het Brussels middelbaar onderwijs, 'App your school'. Bedoeling is dat Brusselse middelbare klassen smartphone-applicaties bedenken die verband houden met hun schoolomgeving. Dat mogen zowel educatieve apps zijn, als pedagogische, praktische of ludieke toepassingen. Er kan gestemd worden op de app-concepten via Facebook, en de ideeën worden ook beoordeeld door een jury van professionelen uit de onderwijs- en ICT-sector. De vijf beste concepten worden gratis uitgewerkt worden door TapCrowd, een Gents bedrijf dat 'self-service' apps ontwikkelt en commercialiseert. De winnaars worden op 25 april bekendgemaakt in Tour & Taxis te Brussel.