De softwarespecialist Business Solutions Builders (BSB) trekt in de zomer van 2008 naar Alternext, de kmo-beurs van Euronext. De firma hoopt geld op te halen voor softwareontwikkeling en voor internationale expansie.

BSB, uit Louvain-la-Neuve, is in z'n twaalfjarige bestaan uitgegroeid tot een bedrijf met 180 mensen in vestigingen in België, Luxemburg en Parijs. Het draait dit jaar waarschijnlijk een omzet van 17,5 tot 18,5 miljoen euro en zou winstgevend zijn. BSB levert enerzijds consulting- en ontwikkelingsdiensten en bouwt anderzijds zelf aan beheerssoftware voor de bank- en financiële sector.

Met een overstap naar Alternext zou het bedrijf, volgens L'Echo, 3,5 tot 5 miljoen extra willen ophalen. Daarmee wil BSB zijn eigen softwareaanbod stevig uitbouwen en ook op Europees vlak z'n zegje doen. In dezelfde krant zegt gedelegeerd bestuurder Jean Martin dat dat de enige manier is om zich te wapenen tegen de toenemende consolidatie in de softwaresector.

De softwarespecialist Business Solutions Builders (BSB) trekt in de zomer van 2008 naar Alternext, de kmo-beurs van Euronext. De firma hoopt geld op te halen voor softwareontwikkeling en voor internationale expansie. BSB, uit Louvain-la-Neuve, is in z'n twaalfjarige bestaan uitgegroeid tot een bedrijf met 180 mensen in vestigingen in België, Luxemburg en Parijs. Het draait dit jaar waarschijnlijk een omzet van 17,5 tot 18,5 miljoen euro en zou winstgevend zijn. BSB levert enerzijds consulting- en ontwikkelingsdiensten en bouwt anderzijds zelf aan beheerssoftware voor de bank- en financiële sector. Met een overstap naar Alternext zou het bedrijf, volgens L'Echo, 3,5 tot 5 miljoen extra willen ophalen. Daarmee wil BSB zijn eigen softwareaanbod stevig uitbouwen en ook op Europees vlak z'n zegje doen. In dezelfde krant zegt gedelegeerd bestuurder Jean Martin dat dat de enige manier is om zich te wapenen tegen de toenemende consolidatie in de softwaresector.