De reorganisatie bij BT Global Services heeft zoals verwacht ook gevolgen voor de Benelux-afdeling die vanuit Diegem geleid wordt. Er sneuvelen in totaal 125 jobs waarvan 25 in België.

BT kondigde [vorige week] aan dat het nog eens 15.000 man ontslaat, vooral ook wegens teleurstellende resultaten van de BT Global Services afdeling.

De herstructuring grijpt ook in op de Benelux afdeling. BT woordvoerder Dennis Doodeman wil de cijfers niet bevestigen, maar ontkent ze ook niet. Eén van de getroffen werknemers is [Frederic Dupont] die precies een jaar geleden bij BT aan de slag ging als sales manager voor Luxemburg en verantwoordelijk voor overheidsinstellingen zoals de Navo en de Europese Commissie. Dupont werkte voordien negen jaar bij Telindus.

De reorganisatie bij BT Global Services heeft zoals verwacht ook gevolgen voor de Benelux-afdeling die vanuit Diegem geleid wordt. Er sneuvelen in totaal 125 jobs waarvan 25 in België. BT kondigde [vorige week] aan dat het nog eens 15.000 man ontslaat, vooral ook wegens teleurstellende resultaten van de BT Global Services afdeling. De herstructuring grijpt ook in op de Benelux afdeling. BT woordvoerder Dennis Doodeman wil de cijfers niet bevestigen, maar ontkent ze ook niet. Eén van de getroffen werknemers is [Frederic Dupont] die precies een jaar geleden bij BT aan de slag ging als sales manager voor Luxemburg en verantwoordelijk voor overheidsinstellingen zoals de Navo en de Europese Commissie. Dupont werkte voordien negen jaar bij Telindus.