BT zal de handen vol hebben met het netwerk van de Zwitserse lingeriefabrikant.

BT is door Triumph geselecteerd om het snel groeiende netwerk van fabricagesites en winkels te verbinden met het internationale hoofdkantoor in Bad Zurbach, Zwitserland. Het doel is om het netwerk aanzienlijk te verbeteren waardoor Triumph beter en efficiënter met de 56 locaties in 44 landen kan communiceren.

Triumph en BT zijn geen onbekenden van elkaar: BT levert al WAN-diensten aan het bedrijf sinds 2003. De waarde van de nieuwe overeenkomst werd niet meegedeeld.

BT scoort goed in de kledingsector. In 2008 tekende het Britse telecomdienstenbedrijf ook al een contract met Tommy Hilfiger.

BT zal de handen vol hebben met het netwerk van de Zwitserse lingeriefabrikant. BT is door Triumph geselecteerd om het snel groeiende netwerk van fabricagesites en winkels te verbinden met het internationale hoofdkantoor in Bad Zurbach, Zwitserland. Het doel is om het netwerk aanzienlijk te verbeteren waardoor Triumph beter en efficiënter met de 56 locaties in 44 landen kan communiceren. Triumph en BT zijn geen onbekenden van elkaar: BT levert al WAN-diensten aan het bedrijf sinds 2003. De waarde van de nieuwe overeenkomst werd niet meegedeeld. BT scoort goed in de kledingsector. In 2008 tekende het Britse telecomdienstenbedrijf ook al een contract met Tommy Hilfiger.