Randstad Group, een van 's werelds grootste hr-dienstverleners, had al langer beslist om de it-infrastructuur in de verschillende kantoren te consolideren en centraliseren. De keuze is op BT gevallen. BT mag de komende jaren een it-netwerk bouwen dat cloud-connectiviteit levert aan meer dan 3.500 locaties in 37 landen. Het bestaande lappendeken aan regionale leveranciers wordt daarbij geconsolideerd, gecentraliseerd en gestandaardiseerd.

Randstad wil via het nieuwe netwerk de efficiëntie verhogen, de voordelen van de cloud maximaliseren en de digitale transformatie versnellen, zo geeft Bernardo Payet, general manager Randstad global it solutions aan.

Met het contract dat tot eind 2022 loopt is een totale waarde van iets meer dan 100 miljoen euro gemoeid. De deal werd beklonken vanuit de Benelux-vestiging. "Deze deal gaat zeker een positieve bijdrage leveren aan onze regio", zegt Fabrice De Windt, die sinds februari ceo van BT Benelux is.

BT zal het op Cisco gebaseerde OneCloud-platform voor voice implementeren: een platform dat 33.000 eindgebruikers zal bedienen. "Voor de datacommunicatie doen we ook beroep op technologie van Cisco en Meraki", aldus De Windt.

Via BT Cloud Connect krijgt Randstad ook connectiviteit richting Amazon: Randstad is al langer klant van Amazon Web Services voor sommige toepassingen in de public cloud. Voor de transformatie van de data centers, is Randstad trouwens pas nog in zee gegaan met TCS (Tata Consultancy Services). Ook hier gaat het om een meerjarencontract dat vanuit de Benelux aangestuurd wordt.

Randstad Group, een van 's werelds grootste hr-dienstverleners, had al langer beslist om de it-infrastructuur in de verschillende kantoren te consolideren en centraliseren. De keuze is op BT gevallen. BT mag de komende jaren een it-netwerk bouwen dat cloud-connectiviteit levert aan meer dan 3.500 locaties in 37 landen. Het bestaande lappendeken aan regionale leveranciers wordt daarbij geconsolideerd, gecentraliseerd en gestandaardiseerd.Randstad wil via het nieuwe netwerk de efficiëntie verhogen, de voordelen van de cloud maximaliseren en de digitale transformatie versnellen, zo geeft Bernardo Payet, general manager Randstad global it solutions aan.Met het contract dat tot eind 2022 loopt is een totale waarde van iets meer dan 100 miljoen euro gemoeid. De deal werd beklonken vanuit de Benelux-vestiging. "Deze deal gaat zeker een positieve bijdrage leveren aan onze regio", zegt Fabrice De Windt, die sinds februari ceo van BT Benelux is.BT zal het op Cisco gebaseerde OneCloud-platform voor voice implementeren: een platform dat 33.000 eindgebruikers zal bedienen. "Voor de datacommunicatie doen we ook beroep op technologie van Cisco en Meraki", aldus De Windt.Via BT Cloud Connect krijgt Randstad ook connectiviteit richting Amazon: Randstad is al langer klant van Amazon Web Services voor sommige toepassingen in de public cloud. Voor de transformatie van de data centers, is Randstad trouwens pas nog in zee gegaan met TCS (Tata Consultancy Services). Ook hier gaat het om een meerjarencontract dat vanuit de Benelux aangestuurd wordt.