Het Japanse Bridgestone is een van de grootste banden- en rubberbedrijven ter wereld met haar Europese hoofdzetel in Brussel. De deal met BT gaat over infrastructuur van (en tussen) 200 locaties in 20 Emea-landen. Specifiek in winkels, fabrieken en testfaciliteiten van het bedrijf.

BT zal er onder meer zijn IP Connect VPN-dienst en hoogwaardige internetdienstverlening leveren. Ook wordt de One Cloud Cisco portfolio geïmplementeerd voor cloudgebaseerde communicatie en zal BT het vaste en draadloze kantoor- en winkelnetwerk beheren.

Het Japanse Bridgestone is een van de grootste banden- en rubberbedrijven ter wereld met haar Europese hoofdzetel in Brussel. De deal met BT gaat over infrastructuur van (en tussen) 200 locaties in 20 Emea-landen. Specifiek in winkels, fabrieken en testfaciliteiten van het bedrijf.BT zal er onder meer zijn IP Connect VPN-dienst en hoogwaardige internetdienstverlening leveren. Ook wordt de One Cloud Cisco portfolio geïmplementeerd voor cloudgebaseerde communicatie en zal BT het vaste en draadloze kantoor- en winkelnetwerk beheren.