Het Boomse BTR Services, dat software bouwt voor de financiële sector, maakt een apart dochterbedrijf rond z'n product voor documentaanmaak LetterGen.

LetterGen levert een pakket oplossingen, gebaseerd op open standaarden, om documentaanmaak binnen bedrijven te vergemakkelijken. In het jargon gaat het om DOCCM, document output for customer communication management. De software ontstond in 2006 toen bij BTR Services besloten werd om de eigen VarE-Docs volledig te herschrijven.

LetterGen wordt vandaag vooral gebruikt in banken en verzekeringsmaatschappijen in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk en Italië.

LetterGen wordt dus nu een apart bedrijf met een eigen distributienetwerk. Nu al zijn er distributeurs in Luxemburg, Frankrijk, Italië en Brazilië. De ontwikkeling van het product zal verder 'offshore' verlopen, bij partners als ValueSource (India) en Quality Software (Brazilië).

Het Boomse BTR Services, dat software bouwt voor de financiële sector, maakt een apart dochterbedrijf rond z'n product voor documentaanmaak LetterGen. LetterGen levert een pakket oplossingen, gebaseerd op open standaarden, om documentaanmaak binnen bedrijven te vergemakkelijken. In het jargon gaat het om DOCCM, document output for customer communication management. De software ontstond in 2006 toen bij BTR Services besloten werd om de eigen VarE-Docs volledig te herschrijven. LetterGen wordt vandaag vooral gebruikt in banken en verzekeringsmaatschappijen in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk en Italië. LetterGen wordt dus nu een apart bedrijf met een eigen distributienetwerk. Nu al zijn er distributeurs in Luxemburg, Frankrijk, Italië en Brazilië. De ontwikkeling van het product zal verder 'offshore' verlopen, bij partners als ValueSource (India) en Quality Software (Brazilië).