De bussen worden uitgerust met simkaarten van United Telecom, dat sinds 2012 in handen is van Artilium. Het 4G-signaal wordt vervolgens omgezet in wifi die de busgebruikers kunnen gebruiken in België. Al biedt het Busflix 4G-wifi aan in bijna al zijn Europese routes.

Het contract met United Telecom slaat op ongeveer vijftig bussen. De operator gebruikt daarvoor het netwerk van Base.

"Het leveren van wifi toegang in onze bussen levert comfort en service aan onze klanten en is essentieel in het leveren van een comfortabele reis van onze klanten," zegt Felix Jandel, teamleider van de Bus Products van FlixBus.

De bussen worden uitgerust met simkaarten van United Telecom, dat sinds 2012 in handen is van Artilium. Het 4G-signaal wordt vervolgens omgezet in wifi die de busgebruikers kunnen gebruiken in België. Al biedt het Busflix 4G-wifi aan in bijna al zijn Europese routes.Het contract met United Telecom slaat op ongeveer vijftig bussen. De operator gebruikt daarvoor het netwerk van Base."Het leveren van wifi toegang in onze bussen levert comfort en service aan onze klanten en is essentieel in het leveren van een comfortabele reis van onze klanten," zegt Felix Jandel, teamleider van de Bus Products van FlixBus.