CA-baas John A. Swainson heeft zijn vertrek aangekondigd. Tenzij er vroeger een opvolger wordt gevonden, verlaat hij het bedrijf eind dit jaar.

Swainson (55) gaat op pensioen. Hij is bij CA sinds begin 2005, toen CA in een ware storm was beland door de boekhoudfraude van ceo Sanjay Kumar. Zijn grote verdienste is dat hij CA na die helse periode weer op het goede spoor kreeg. Voor zijn komst bij CA werkte Swainson onder meer als topman in verschillende functies bij IBM.

Swainson blijft ceo en lid van de raad van bestuur tot de transitie is afgerond. In tussentijd wordt ook een interim-executive chairman aangesteld.

CA-baas John A. Swainson heeft zijn vertrek aangekondigd. Tenzij er vroeger een opvolger wordt gevonden, verlaat hij het bedrijf eind dit jaar. Swainson (55) gaat op pensioen. Hij is bij CA sinds begin 2005, toen CA in een ware storm was beland door de boekhoudfraude van ceo Sanjay Kumar. Zijn grote verdienste is dat hij CA na die helse periode weer op het goede spoor kreeg. Voor zijn komst bij CA werkte Swainson onder meer als topman in verschillende functies bij IBM. Swainson blijft ceo en lid van de raad van bestuur tot de transitie is afgerond. In tussentijd wordt ook een interim-executive chairman aangesteld.